top of page
Consulten 

In mijn praktijk in Middelburg kun je terecht voor een live consult. Woon je ver weg, dan kun je ook kiezen voor een telefonisch consult. 

Reading:

Aan het begin van het consult ga ik eerst 'intunen'. 'Kijken', 'horen', 'voelen' welke informatie er over én  voor jou via mijn paranormale waarnemen doorkomt. Vervolgens mag je een chakraschema inkleuren óf zeven kleurkaarten kiezen. Aan het schema of de kaarten lees ik af wat er op dit moment in jouw leven speelt. Hierna mag je me vragen stellen.

 

De reading kan over allerlei zaken inzicht geven, zoals persoonlijke processen, triggerpunten, talenten en mogelijkheden, hoog gevoeligheid, fysieke klachten etc. 

 

Verder heb ik geregeld contact met overledenen. Het contact wordt altijd door de overledene  met mij gelegd, en niet andersom. Het is een zuiver, zeer levendig contact ( een verticale waarneming). Contact krijgen met een overledene kan  nooit op afroep!

Mocht je dus een vraag over een overledene hebben, dan kan het zijn dat deze zich spontaan bij mij aandient, maar ook kan het zijn dat de overledene niet aanwezig is of dat er een andere overledene voor je langskomt.

 

Mocht ik voelen dat jouw energieveld/ aura  uit balans is, waardoor er een variatie aan lichamelijke- en/ of geestelijke klachten kan ontstaan breng ik deze, als je  wilt, middels een aurahealing weer in balans.

 

Ik werk geregeld samen met een Klassiek Homeopaat, Orthomoleculair therapeut en Osteopaat.

Gelieve bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren afzeggen.

Live consult € 70,- 
Telefonisch consult € 60,-                   
Workshops Chakrakleurdiagnostiek voor therapeuten

Voor therapeuten die de chakrakleurdiagnostiek (CKD) als aanvulling in hun anamnese willen gaan gebruiken geef ik workshops bij o.a.: de Academie voor Holistische Geneeswijzen Terreel ( www.terreel.nl); het Instituut CAM ( www.instituut-cam.nl); de Opleiding Hypnotherapie ( www.hypenzo.nl)

Workshop kleurpraat

Met KLEURPRAAT kun je razendsnel inzicht in jezelf krijgen. Trek zeven inzichtkaarten uit de stapel en leg ze voor je neer. Zoek vervolgens de bijbehorende vragen op in het boek en laat je verrassen. Ga het gesprek aan met jezelf en ontdek wat de kaarten over jou vertellen. Ze geven inzicht in emoties, blokkades, talenten, relaties, werk etc.'

 

Of wil je weten waar jij op dit moment versterking nodig hebt? Dan kunnen de krachtkaarten je veel informatie geven.

 

Als je als therapeut of ( kinder) coach werkt of gewoon een diepgaand gesprek met iemand wilt voeren, kan KLEURPRAAT helpen om de juiste vragen te stellen. Dat wat anders mogelijk verborgen zou blijven kan zo boven tafel komen.

Paranormale avonden

Op uitnodiging verzorg ik paranormale avonden voor kleine groepen ( 6 á 8 deelnemers). Elke deelnemer ontvangt een minireading.

Mijn boeken

Naast mijn werk als medium en docent CKD ben ik ook auteur van meerdere boeken. Deze boeken kunnen u helpen om meer inzicht in u zelf te kunnen krijgen of als therapeut uw cliënt hier mee te helpen. U kan mijn boeken kopen via Bol.com!

bottom of page