top of page
Mijn boeken

Naast mijn werk als medium en docent CKD ben ik ook auteur van meerdere boeken. Deze boeken kunnen helpen om meer inzicht in uzelf te krijgen of als therapeut uw cliënt hier mee te helpen. U kunt mijn boeken kopen via Bol.com!

Kleurpraat.jpg
Kleurpraat

Met 'Kleurpraat' kun je razendsnel inzicht in jezelf krijgen. Trek zeven inzichtkaarten uit de stapel en leg ze voor je neer. Zoek vervolgens de bijbehorende vragen op in het boek en laat je verrassen. Ga het gesprek aan met jezelf en ontdek wat de kaarten over jou vertellen. Ze geven inzicht in emoties, blokkades, talenten, relaties, werk enzovoort.

Als je als therapeut of (kinder) coach werkt of gewoon een diepgaand gesprek met iemand wilt voeren, kan 'Kleurpraat' helpen om de juiste vragen te stellen. Dat wat anders mogelijk verborgen zou blijven, kan zo boven tafel komen.

‘Kleurpraat’ klinkt gezellig en de insteek is laagdrempelig, maar let op: het is niet zomaar een kaartspel! Kleuren leggen je binnenste bloot en de bijbehorende kaarten en vragen leiden je direct naar de kern

Kleur je leven in balans.jpg
Kleur je leven in balans

In dit boek neem ik je mee op een ware speurtocht naar het vinden van een emotionele en fysieke balans. Ik doe dit aan de hand van een chakrakleurdiagnostiek.

Slechts simpele kleurpotloden en kleurschema´s zijn nodig om tot verrassende inzichten te komen. Zodra een schema spontaan is ingekleurd staat daar precies hoe men zich voelt. De kleuren leggen onverbiddelijk alle blokkades (maar ook talenten) bloot. Geven informatie over zowel heden als verleden.

Dit boek is geschreven voor gebruik door zowel therapeuten als door alle anderen die meer inzicht in zichzelf willen krijgen. Een aanrader voor iedereen die met mensen werkt!

Onverwacht bezoek.jpg
Onverwacht bezoek

Dit boek bevat voorspellingen over de huidige tijd. Al in 2008 ‘vertelden’ Pim Fortuyn en Theo van Gogh, dat Nederland onherkenbaar zou veranderen en vrijheid een luxeproduct wordt. Ik snapte in die tijd niets van hun woorden. Dacht dat ze over een ander land, zoals bijvoorbeeld China, spraken. Maar niets is helaas minder waar.

Het boek is in dagboekvorm geschreven met alle channelingen er letterlijk in weergegeven.

Dood zijn bestaat niet.jpg
Dood zijn bestaat niet

In Dood zijn bestaat niet wordt over de grenzen tussen leven en dood gekeken. Thema's als ontmoetingen met overledenen, auralifters. psychische problematiek veroorzaakt door negatieve energetische be loeding, worden op toegankelijke wijze in dit Ankertje belicht. De verhalen zijn gebaseerd op eigen ervaring of ervaringen van cliënten uit de praktijk van de auteur.

bottom of page