MARGARETHA GIELES -
RSS

Recente posts

Nieuwe cursussen en opleiding CKD
Nieuwe opleidingen CKD in oktober
Nieuwsbrief
Facebook

Categorieën

2016
2017
cursussen en opleiding CKD
opleiding tot chakrakleurcoach
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nieuwsbrief

Waar is de tijd van 'normale post' en 'normale postbezorging' gebleven? Soms heb ik heimwee naar de tijd van de geschreven post. Een persoonlijk handschrift, de geur van een brief. Een oefening in geduld, dat wel.  In deze tijd van digitalisering en automatisering gaat alles snel, razendsnel, maar kun je ook plots allerlei informatie kwijtraken. Zoals deze week bij mij gebeurde. Mijn laptop stopte ermee en voor de tweede maal in korte tijd was ik mijn hele nieuwsbrieflezers bestand kwijt. Nee, ik geloof niet dat er een bepaalde reden 'achter 'zit . Ik was gewoon niet snel genoeg met het opslaan van het bestand.  Al weken kreeg ik namelijk waarschuwingen op het scherm te zien, dat de  batterij op instorten stond. 
Vandaar mijn vraag aan degenen die graag een Nieuwsbrief CKD willen ontvangen: Meld jezelf opnieuw aan! Alvast hartelijk dank!

1 Reactie op Nieuwsbrief:

Comments RSS
josé on maandag 19 juni 2017 16:08
graag
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment