Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MARGARETHA GIELES

MEDIUM, CHAKRAKLEURCOACH, AUTEUR

MARGARETHA GIELES (1960) is paragnost, medium, grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek, docente en auteur.


Als kind al was ik overgevoelig voor sferen en stemmingen en zag soms overledenen.


Na vier jaar aan het Brabants conservatorium gestudeerd te hebben heb ik mijn leven een draai gegeven en ben gaan werken als doktersassistente bij een antroposofisch huisarts. Terwijl ik in de wachtkamer tussen de patienten zat voelde ik exact aan wat de mensen mankeerden.

Op een bepaald moment werd de gevoeligheid zo hevig, dat ik er mee om wilde leren gaan. En dit op een nuchtere manier. Voor mij is paranormaal waarnemen namelijk heel gewoon. Het hoort bij mijn dagelijks leven. In Amsterdam heb ik een driejarige opleiding gevolgd bij de NVGN en ben in 1995 een praktijk gestart.

Schilderij 'Het zonnewonder van Fatima', geschilderd door Fons Gieles (www.fonsgieles.nl)


Eind jaren negentig, een jaar nadat het schilderij Het zonnewonder van Fatima bij me in de praktijk hing, is een geheel nieuwe methode van diagnosticeren aan mij doorgegeven via channeling. Precies zoals een componist vanuit het schijnbare niets zijn muziek inspiratief ontvangt.


Plots 'wist' ik welke kleuren de chakra's van mijn cli├źnten hadden. Via helderhorendheid ontving ik informatie over wat de kleuren betekenden. Het bleek een geheel nieuwe diagnostiek te zijn. Een prachtige, laagdrempelige, manier om razendsnel zicht te krijgen in iemands blokkades en talenten. De methode heb ik de naam chakrakleurdiagnostiek, oftewel CKD, gegeven.

Als merk is de CKD gedeponeerd bij het Beneluxbureau.

In binnen- en buitenland verzorg ik introductieworkshops CKD.

In de planning: een jaartraining CKD voor therapeuten .

Over zowel de CKD als over mijn contact met overledenen schreef ik meerdere boeken.