Margaretha Gieles / Chakrakleurdiagnostiek -
RSS

Recente posts

Nieuwe cursussen en opleiding CKD
Nieuwe opleidingen CKD in oktober
Nieuwsbrief
Facebook

Categorie├źn

2016
2017
cursussen en opleiding CKD
opleiding tot chakrakleurcoach
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nieuwe cursussen en opleiding CKD

Dit najaar starten er weer cursussen chakrakleurdiagnostiek 'Kleur jezelf in balans', bedoeld voor thuisgebruik. Leslocaties: Goes en Breda. Zie rubriek 'cursussen'. In januari 2018 start een opleiding CKD bedoeld voor therapeuten of therapeuten in oplelding. Leslocoatie: Breda. Zie rubriek 'opleiding CKD voor therapeuten'.

Nieuwe opleidingen CKD in oktober

In oktober starten er , in zowel Tilburg als Goes, weer nieuwe opleidingen chakrakleurdiagnostiek. Naast de Basis- en Vervolgopleiding zal er tevens de mogelijkheid zijn  een Specialisatiejaar te volgen. Meer info: zie rubriek 'Cursussen'.

Nieuwsbrief

Waar is de tijd van 'normale post' en 'normale postbezorging' gebleven? Soms heb ik heimwee naar de tijd van de geschreven post. Een persoonlijk handschrift, de geur van een brief. Een oefening in geduld, dat wel.  In deze tijd van digitalisering en automatisering gaat alles snel, razendsnel, maar kun je ook plots allerlei informatie kwijtraken. Zoals deze week bij mij gebeurde. Mijn laptop stopte ermee en voor de tweede maal in korte tijd was ik mijn hele nieuwsbrieflezers bestand kwijt.

Facebook

Ja, het is zover! Chakrakleurdiagnostiek is nu ook te vinden op Facebook!